WE’LL BE PERFORMING AT Friends Do Benefits: for TOM, ALONG WITH Set Things Right, Wolves Scream, Off The Cross AND MORE.

COME OUT AND SUPPORT THIS AWESOME INITIATIVE.

 

Liefste vrienden, familie.
Liefste iedereen.

Gek dat we niet elke dag stilstaan bij het feit dat we rond en gezond zijn. Dat we mogen dromen en wensen, want onze toekomst heeft weinig beperkingen. Jammer genoeg leer je die dingen pas echt appreciƫren wanneer het slecht gaat.

Zoals velen al weten is onze beste vriend Tom Welslau erg ziek. Hij kampt al vele jaren met gezondheidsproblemen en vandaag slaat het noodlot toe: een vorm van Leukemie duikt op in Tom zijn jong lichaam. Chemo staat alvast op de planning en de ‘naald in hooiberg’ zoektocht naar een beenmergdonor is gestart.

We stelden ons al kandidaat-donor, maar we willen iets meer doen voor den Tom. We organiseren een event waarbij de opbrengst naar Tom zijn medische kosten gaat. De overschot gaat integraal naar ‘Het Rode kruis’.


Leave a Comment